Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum


2020. február 18-án megrendezett Lukács Videókészítő és Prezentációs Angol Nyelvi Csapatversenyen az AGAK's Bros elnevezésű formáció (Szoboszlai Alexander, Szűcs Géza, Rokob Ádám, 3/11.D) tematikus kisfilmjével és az erre épülő szóbeli előadásával 2. helyezést, ezüst fokozatot ért el. A szakközépiskolás csapat ebben az évben is szakgimnazistákkal és ráépülő érettségire készülőkkel mérte össze tudását. Felkészítő tanár: Horváthné Szabó Mária. Nagyon boldogok és büszkék vagyunk! angol2angol1

2020. február 18- án a 13.C osztály diákjai sörkóstolóval egybekötött üzemlátogatáson vettek részt a Mighty Millers Brewing Co. sörfőzdében, Somogyi Krisztina tanárnő vezetésével. A programon megismerhették a sörfőzés alapanyagait, lépéseit és ízelítőt kaptak a kézműves sörökből. Köszönjük a Mighty Millers Brewing Co. csapatának a kellemes délutánt! BRING US TOGETHERkepek1

135 éve, hogy Dobos C. József bemutatta legújabb kreációját, a dobostortát az 1885. évben rendezett Budapesti Általános Kiállításon. Az édesség újdonsága az addig ismeretlen vajkrém volt. Az esemény tiszteletére rendezte meg a budapesti Dobos C. József Szakképző Iskola a IX. Dobos komplex szakmai versenyt, ahol iskolánk csapatát a szakmai zsűri az előkelő 4. helyezésre, a laikusokból álló társadalmi zsűri az 1. helyezésre értékelte.  Otoltics Áron 11.G osztályos szakács tanuló, - segítője Szabó Péter – szakács kategóriában 2. helyezést ért el és különdíjat kapott. A cukrász különítmény munkája pedig a „Legszebb tányérdesszert” címet érdemelte ki.A csapat tagjai: Tóth Bálint, Szíjjártó Máté, (pincérek), Otoltics Áron, Szabó Péter (szakácsok), Varga Médea és Simigla Boglárka 10. F (cukrászok) Felkészítő tanárok: Bognár Éva, Bódis István, Kálló Lászlómindneki2

Széll Veronika 11.I osztályos tanuló idén ismét megnyerte a Bálint-Napi Vers- és Prózamondó Versenyt. Felkészítő tanár: Horváth Eszter. Gratulálunk!szellveronika

Iskolánk Diákönkormányzata idén 7. alkalommal hirdette meg Valentin napi torta/sütemény sütő versenyét. A 13 résztvevő csapatból Torta kategóriában Koór Mira 9. T. osztályos tanuló "Red Velvet" nevű munkáját értékelte a szakmai zsűri a legjobbnak, míg a Sütemény kategóriában a Horváth Regina, Németh Réka, Bajorfi Eszter, Németh Regina, Fábián Dóra Kinga ill. Maglódi Panna összeállítású csapat a 11. K képviseletéből "Antivalentino" fantázia nevű kreációja bizonyult a legjobbnak. Gratulálunk a győzteseknek!

Ime a győztes munkák:gyoztesek

Iskolánknak több éves múltra visszatekintő kapcsolata van a győri RÉV színházzal. A társulat drámapedagógiai eszközöket felhasználva segít a tizenéveseket, kamaszokat érintő problémák feldolgozásában. A gyerekekkel együtt gondolkodva próbál nézőpontváltást, gondolkodásbeli változást előidézni. A Massza című előadásuk bullying (megfélemlítés), valamint a cyberbullying (kibermegfélemlítés) témáját dolgozza fel a 15 évesek iskolai környezetébe ágyazva. A február 3-i előadás részesei a 9. C osztályosok lehettek, akik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület  K.L.A.SZ. „Küzdelem - Lehetőség - Alternatíva – Szermentesség” című projektjének keretén belül juthattak el az előadásra. Köszönjük  a meghívást.15 38 25 8093421IMG 1679 1

A Sirha Budapest, prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon jártak tanulóink, szakmai tárgyakat oktató tanáraikkal és vendégeinkkel, a Baross Középiskola diákjaival együtt.  torta

Látványos kísérletekkel, érdekes előadásokkal, lelkes diákok és érdeklődők közreműködésével lezajlott a 15. Fizika Nap. Ismét nagyon sokan látogattak el hozzánk és figyelték meg a kreatív bemutatókat. Kicsik és nagyok játszva tanulták a színek fizikai, kémiai tulajdonságait, a biológia és egyéb tudományterültethez kapcsolódó vonatkozásait. Gábriel Bálint 11. J osztályos tanuló kísérletével vette kezdetét a nap.fizika

Győr plusz média beszámolója 

Kisalföld napilap beszámolója

Alprosys cég beszámolója

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok