SZC logo

Győri Szakképzési Centrum

OM kód: 203037/022 | 9024 Győr, Örkény István út 8-10.

Intézmény logo

Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

NÉPSZERŰ

Népszerű hír

Végleges felvételi jegyzék 2024/2025-ös tanévre

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok! Az alábbiakban elérhető a végleges felvételi jegyzék képzési területek és szakmák szerint.

2024. ápr. 20.


Admin

KERESŐSportnap

Sportnap a Krúdy Technikumban Vidám zenére érkeztek ma Krúdys diákjaink az iskolába, a dress code mindenkinek a sportos öltözet volt A diákdiri győztes 11. i osztály tánca és a közös bemelegítés kezdte a mai sportnapot. Pattogott a labda a kosár, a kézi és focipályán izgalmas mérkőzések zajlottak a pinpongasztal körül is Tanáraikkal együtt rótták a köröket a Kiserdőben a futás szerelmesei Vecsei Barnabás tanár úr kerékpártúrára vitte tanítványait. A pihenni vágyók sportfilmek között csemegézhettek az emeleti filmklub termekben Köszönjük Ávár Szilvia, Nagy Orsolya, Földing Ottó, Szilágyi József és Ugróczky László testnevelő kollégák szervező munkáját. Konyeczky Kíra 10. I osztály

2024. jún. 13.
Krúdy Technikum

  NÉPSZERŰ

  Népszerű hír

  Invalid Date


  11/E sikeres szakmai vizsga

  Sikeres szakmai vizsgát tettek a 3/11. E osztály pincér-vendégtéri szakember képzésben végzett diákjai. Gratulálunk a tanulóknak és Salamon Eszter osztályfőnöknek.

  2024. jún. 12.
  Krúdy Technikum

   11/G sikeres szakmai vizsga

   2024. június 5-én a 3/11. G osztály projektfeladatával zárultak a Krúdys évek az osztályba járó diákok számára! Az előző heti interaktív vizsgát mindenki sikerrel teljesítette, majd szerdán jött el az ételkészítési feladat elvégzése. A diákok az általuk kitalált ételsorokat készítették el, miután húzással eldőlt melyik nyersanyagkosárból kell készíteni a finom termékeket. A vizsgabizottság figyelte a termékek elkészítését, azokat megkóstolták és véleményt mondtak. A prezentáláson német nyelven kellett elmondani az ételek készítésének menetét, az alapanyagok felsorolását. A megmérettetés nagyon jól sikerült. Köszönjük a felkészítő tanárok hároméves munkáját és kitartását, gratulálunk a végzett szakácsoknak és Bódis István osztályfőnöknek!

   2024. jún. 12.
   Krúdy Technikum

    Köszönet

    Köszönetünket fejezzük ki a Győri Ipartestületnek és Hancz István Elnök Úrnak, hogy eredményes Szakma Sztár végzős diákjainkat az Ipartestület díszoklevelével tüntette ki és fejenként 10.000 Ft pénzjutalomban részesítette. Gratulálunk diákjainknak!

    2024. jún. 12.
    Krúdy Technikum

     Krúdys siker

     A 9. osztályban elképzelt „Krúdys álomkép” június 6-án beteljesült. A 3/11. D osztályból minden diák sikeres szakmai vizsgát tett. A vizsgabizottság örömmel adta át a szakmai bizonyítványokat. Horváth Gergő a Szakma Sztáron kiemelkedő teljesítményéért átvehette a Győri Ipartestület díszoklevelét és jutalmát. Gratulálunk a jövő szakácsainak és Somogyi Krisztina osztályfőnöknek, „legyen általatok több a világ”

     2024. jún. 11.
     Krúdy Technikum

      Panziós sikeres vizsga

      Van utánpótlás Sikeres vizsgát tettek panziós-fogadós és cukrász képzésben tanuló diákjaink. Gratulálunk végzőseinknek és Budai Valéria osztályfőnöknek.

      2024. jún. 11.

       Nemzeti összetartozás napja

       Ünnepi megemlékezést tartottak a Krúdy Technikum 11. I osztályos tanulói a nemzeti összetartozás napja alkalmából a kopjafánál a Krúdy Ligetnél. Köszönjük Béres Gábor tanár úr felkészítő munkáját

       2024. jún. 10.

        Partnereink

        SZC logo

        Győri Szakképzési Centrum


        Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum

        9024 Győr, Örkény István út 8-10.

        Telefon: +3696510670

        E-mail: krudy@krudy.gyor.hu

        OM azonosító: 203037/022


        2024Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum