SZC logo

Győri Szakképzési Centrum

OM kód: 203037/022 | 9024 Győr, Örkény István út 8-10.

Intézmény logo

Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2022. ápr. 18.


Szakmai team

  Krúdys sikerek az ÁSZÉV döntőjében

  Krúdys sikerek az ÁSZÉV döntőjében Krúdys sikerek az ÁSZÉV (Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenye) Vendéglátóipari ismeretek, szolnoki döntőjében.

  Krúdys sikerek az ÁSZÉV döntőjében

  Krúdys sikerek az ÁSZÉV (Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenye) Vendéglátóipari ismeretek, szolnoki döntőjében.

  Tóth Bendegúz 12. C osztályos tanuló 4. helyezést ért el,
  Koczor Laura 12. C osztályos tanuló a 15. helyen végzett.
  Gratulálunk a nagyszerű eredményhez, vizsgáikhoz sok sikert kívánunk🙂
  Felkészítő tanáraik: Katona Judit és Gasparek Ildikó

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Sportnap

  Sportnap

  Sportnap a Krúdy Technikumban Vidám zenére érkeztek ma Krúdys diákjaink az iskolába, a dress code mindenkinek a sportos öltözet volt A diákdiri győztes 11. i osztály tánca és a közös bemelegítés kezdte a mai sportnapot. Pattogott a labda a kosár, a kézi és focipályán izgalmas mérkőzések zajlottak a pinpongasztal körül is Tanáraikkal együtt rótták a köröket a Kiserdőben a futás szerelmesei Vecsei Barnabás tanár úr kerékpártúrára vitte tanítványait. A pihenni vágyók sportfilmek között csemegézhettek az emeleti filmklub termekben Köszönjük Ávár Szilvia, Nagy Orsolya, Földing Ottó, Szilágyi József és Ugróczky László testnevelő kollégák szervező munkáját. Konyeczky Kíra 10. I osztály

  2024. jún. 13.


  Krúdy Technikum

  11/G sikeres szakmai vizsga

  11/G sikeres szakmai vizsga

  2024. június 5-én a 3/11. G osztály projektfeladatával zárultak a Krúdys évek az osztályba járó diákok számára! Az előző heti interaktív vizsgát mindenki sikerrel teljesítette, majd szerdán jött el az ételkészítési feladat elvégzése. A diákok az általuk kitalált ételsorokat készítették el, miután húzással eldőlt melyik nyersanyagkosárból kell készíteni a finom termékeket. A vizsgabizottság figyelte a termékek elkészítését, azokat megkóstolták és véleményt mondtak. A prezentáláson német nyelven kellett elmondani az ételek készítésének menetét, az alapanyagok felsorolását. A megmérettetés nagyon jól sikerült. Köszönjük a felkészítő tanárok hároméves munkáját és kitartását, gratulálunk a végzett szakácsoknak és Bódis István osztályfőnöknek!

  2024. jún. 12.


  Krúdy Technikum

  11/E sikeres szakmai vizsga

  11/E sikeres szakmai vizsga

  Sikeres szakmai vizsgát tettek a 3/11. E osztály pincér-vendégtéri szakember képzésben végzett diákjai. Gratulálunk a tanulóknak és Salamon Eszter osztályfőnöknek.

  2024. jún. 12.


  Krúdy Technikum


  Partnereink

  SZC logo

  Győri Szakképzési Centrum


  Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum

  9024 Győr, Örkény István út 8-10.

  Telefon: +3696510670

  E-mail: krudy@krudy.gyor.hu

  OM azonosító: 203037/022


  2024Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum