SZC logo

Győri Szakképzési Centrum

OM kód: 203037/022 | 9024 Győr, Örkény István út 8-10.

Intézmény logo

Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2022. márc. 8.


Admin

  Krúdys siker az Országos Nagy Magyar Filmteszten

  Husz Petra 12. T osztályos tanulónk az Országos Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak országos versenyen diadalmaskodott. 20 ezer diák közül jutott több fordulón át a döntő megmérettetésére és ott II. helyezést ért el!

  Krúdys siker az Országos Nagy Magyar Filmteszten

  Husz Petra 12. T osztályos tanulónk az Országos Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak országos versenyen diadalmaskodott.
  20 ezer diák közül jutott több fordulón át a döntő megmérettetésére és ott II. helyezést ért el!
  Értékes tárgy nyeremény jutalomban részesült egy Samsung profi kamerával felszerelt okostelefon a nyereménye a dicsőség mellett.
  A díjakat Káel Csaba, a magyar nemzeti mozgóképipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos adta át.
  A DUE Médiahálózata a Nemzeti Filmintézet támogatásával immár ötödik alkalommal rendezte meg a Nagy Magyar Filmtesztet, amelyre 14 és 20 év közötti diákok jelentkezhettek. Az idei több fordulós vetélkedő kiemelten foglalkozott a tavaly elhunyt Törőcsik Marival és 2014-ben elhunyt Jancsó Miklóssal.

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Sportnap

  Sportnap

  Sportnap a Krúdy Technikumban Vidám zenére érkeztek ma Krúdys diákjaink az iskolába, a dress code mindenkinek a sportos öltözet volt A diákdiri győztes 11. i osztály tánca és a közös bemelegítés kezdte a mai sportnapot. Pattogott a labda a kosár, a kézi és focipályán izgalmas mérkőzések zajlottak a pinpongasztal körül is Tanáraikkal együtt rótták a köröket a Kiserdőben a futás szerelmesei Vecsei Barnabás tanár úr kerékpártúrára vitte tanítványait. A pihenni vágyók sportfilmek között csemegézhettek az emeleti filmklub termekben Köszönjük Ávár Szilvia, Nagy Orsolya, Földing Ottó, Szilágyi József és Ugróczky László testnevelő kollégák szervező munkáját. Konyeczky Kíra 10. I osztály

  2024. jún. 13.


  Krúdy Technikum

  11/G sikeres szakmai vizsga

  11/G sikeres szakmai vizsga

  2024. június 5-én a 3/11. G osztály projektfeladatával zárultak a Krúdys évek az osztályba járó diákok számára! Az előző heti interaktív vizsgát mindenki sikerrel teljesítette, majd szerdán jött el az ételkészítési feladat elvégzése. A diákok az általuk kitalált ételsorokat készítették el, miután húzással eldőlt melyik nyersanyagkosárból kell készíteni a finom termékeket. A vizsgabizottság figyelte a termékek elkészítését, azokat megkóstolták és véleményt mondtak. A prezentáláson német nyelven kellett elmondani az ételek készítésének menetét, az alapanyagok felsorolását. A megmérettetés nagyon jól sikerült. Köszönjük a felkészítő tanárok hároméves munkáját és kitartását, gratulálunk a végzett szakácsoknak és Bódis István osztályfőnöknek!

  2024. jún. 12.


  Krúdy Technikum

  11/E sikeres szakmai vizsga

  11/E sikeres szakmai vizsga

  Sikeres szakmai vizsgát tettek a 3/11. E osztály pincér-vendégtéri szakember képzésben végzett diákjai. Gratulálunk a tanulóknak és Salamon Eszter osztályfőnöknek.

  2024. jún. 12.


  Krúdy Technikum


  Partnereink

  SZC logo

  Győri Szakképzési Centrum


  Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum

  9024 Győr, Örkény István út 8-10.

  Telefon: +3696510670

  E-mail: krudy@krudy.gyor.hu

  OM azonosító: 203037/022


  2024Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum