SZC logo

Győri Szakképzési Centrum

OM kód: 203037/022 | 9024 Győr, Örkény István út 8-10.

Intézmény logo

Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. ápr. 22.


Krúdy Technikum

    Krúdy Ágazati vizsgák

    Sikeres ágazati alapvizsgát tettek krúdys diákjaink az elmúlt hetekben. 🥘Ízletes ételek készültek a tankonyhán, 🥧porcukor illata lengte körbe a cukrászműhelyt, 🍽a pincér teremben ünnepi terítékek és 🍸finom, alkoholmentes koktélok készültek, 🏛a turisztikai szalonban szűkebb és tágabb térségünk attrakcióit, turisztikai vonzerejét ismerhettük meg. 👏🌟Gratulálunk 9. évfolyamos szakképzős és 10. évfolyamos technikumi osztályainknak és az őket felkészítő tanáraiknak a sikeres vizsgához. #krudygyor

    Krúdy Ágazati vizsgák

    Sikeres ágazati alapvizsgát tettek krúdys diákjaink az elmúlt hetekben.

    🥘Ízletes ételek készültek a tankonyhán, 🥧porcukor illata lengte körbe a cukrászműhelyt, 🍽a pincér teremben ünnepi terítékek és 🍸finom, alkoholmentes koktélok készültek, 🏛a turisztikai szalonban szűkebb és tágabb térségünk attrakcióit, turisztikai vonzerejét ismerhettük meg.

    👏🌟Gratulálunk 9. évfolyamos szakképzős és 10. évfolyamos technikumi osztályainknak és az őket felkészítő tanáraiknak a sikeres vizsgához.

    #krudygyor

    GALÉRIA

    Ágazati vizsgák

    Ágazati3.jpg
    Ágazati2.jpg

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    9/D Budapest kirándulás

    9/D Budapest kirándulás

    Május 7-én a 9.D osztály Budapestre kirándult. Első állomás a Parlament volt, ahol Simon Róbert Balázs Képviselő Úr várta az osztályt. 🇭🇺A diákoknak lehetőségük volt megcsodálni az Országház belső tereit, megismerkedni a történelmével. 🚶‍♀️🚶Egy könnyű Dunaparti séta következett a cipőkig. Ebéd után 3 csoportban sikeresen kiszabadult az osztály az Időcsapda szabadulószoba termeiből. 🌺Köszönjük a szervezést Kovácsné Paár Gabriella osztályfőnöknek, a kíséretet pedig Budai Valéria tanárnőnek.

    2024. máj. 8.


    Krúdy Technikum

    10/C -Balett előadás látogatás

    10/C -Balett előadás látogatás

    2024. április 22-én a 10. C osztály az Egy lépéssel közelebb című balettelőadást nézte meg a Kisfaludy Teremben. Az előadás két részből állt. Az első rész címe: Műanyag szimfónia, melynek témája a környezetszennyezés és annak eredménye az emberiségre. A második rész címe: Tales of Life - Életképek, mely a hétköznapi élet kis szeleteit mutatta be, mint például a barátság, a férfi és nő közötti különbségek vagy a világ ellentmondásossága. A művészek kifejező mozgása és a zene most is magával ragadta a diákokat. Köszönjük szépen a szervezést Verbók Boglárka és Ivádyné Vezse Anikó tanárnőknek!

    2024. máj. 8.


    Krúdy Technikum

    Jedlik Ányos szövegértési verseny

    Jedlik Ányos szövegértési verseny

    📔2024. április 16-án tartották a Jedlik Ányos regionális szövegértési verseny döntőjét. 🥉A regionális döntőben Fábián Zoltán 10. I osztályos tanuló III. helyezést ért el a szakképzési centrumok és szakgimnáziumok kategóriájában. 👩‍🏫Gratulálunk a szép eredményhez Zolinak és felkészítő tanárának, Ivádyné Vezse Anikónak." Küldöm a képeket is hozzá.

    2024. máj. 8.


    Krúdy Technikum


    Partnereink

    SZC logo

    Győri Szakképzési Centrum


    Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum

    9024 Győr, Örkény István út 8-10.

    Telefon: +3696510670

    E-mail: krudy@krudy.gyor.hu

    OM azonosító: 203037/022


    2024Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum