Győri SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

#krúdysvoltam#krúdysvagyok#krúdysleszek

Stark Melinda tanárnő gyárlátogatást szervezett az Audi Hungaria Látogatói Központjába , melynek során bepillantást nyerhettek iskolánk tanulói (40 fő) a járműgyár prés– és karosszériaüzemébe valamint a motorgyártás rejtelmeibe. A csoportot Stark Melinda tanárnő mellett Béres Gábor tanár úr is elkísérte.

audi

Győrben, az országban egyedülálló módon hozták létre a digitális és IT élményközpontot, a Mobility-Győrt, ahová június első hetében   iskolánkból a 9. a, 9. j, 9. c, 9. t osztály látogathatott el. 

osztaly

A Fenntarthatósági témahét keretében a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karáról érkeztek hozzánk előadók. A turisztikai szakirányú képzésünkben részt vevő 11. és 12. évfolyamos tanulóink számára április 24-én Hiezl Kitti tartott előadást „Ökoszálloda, avagy miért éri meg zöldnek lenni” és „Különleges szállodák a világban” címmel. kép3.3

Az április 9-13-ig tartó Digitális témahéten az idei tanévben kiemelt hangsúlyt kapott a médiatudatosságra való nevelés, a gyermekvédelem, a digitális közgyűjtemények használata. 

digi5

"... fölépíteni a szabadság, az értelem és a méltóság világát.." a Fizika nap mottójához hűen adták elő angol nyelvű prezentációjukat Szolnokon a természettudományos Diákszimpóziumon diákjaink, a fizika szekcióban.

fizika1

Idén 2018.március 23-án rendezte meg iskolánk sorrendben a XII. Kémia Napot.

kemia2

og imageAz Emberi Erőforrások Minisztériuma a 2017/2018. tanév rendjéről szóló rendeletében a pénzügyi és vállalkozói témahetet, vagyis a Pénz7 programot 2018. március 5-9. között hirdette meg. Intézményünk már második éve vesz részt az éves munkatervben rögzített témahét megszervezésében.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok