Győri SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

#krúdysvoltam#krúdysvagyok#krúdysleszek

Az elmúlt évben iskolánk elnyerte az "Európai Parlament Nagykövet Iskolája" címet, mely természetesen kötelezettséggel is jár. Így idén  már második alkalommal szerveztük meg az Európa-Napot.
IMG 6602
 
További vállalt feladataink, hogy aktívan részt veszünk az EU-s versenyeken, és más  iskolákkal együttműködünk  a témában (9. K osztályos tanulóink EU-s tanórát tartottak  általános iskolában.)
Szervező pedagógus: Enyingi Zsuzsanna Szervező diákok: 9. K és 10. K osztályok diákcsoportjai. Köszönjük a segítséget Töreki  Stefánia ig.helyettes asszonynak, Bognár Éva és Torma Szabolcs kollégáknak.

"Az opera a színházak színháza, az egyetemes emberi kultúra legösszetettebb, négyszáz éve mindent magába fogadó kaleidoszkóp -szerűen változó művészi kalandja. Aki kihagyja, annak hiába gyűjtöttek kincseket az elődök." írta Operakaland ajánlójában Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója.

osztaly1

A Győri Filharmonikus Zenekar évtizedek óta bérletes diákelőadások keretében népszerűsíti a komolyzenét diákjaink körében. Minden alkalommal más gondolat, fiatalokhoz közel álló téma köré építik fel koncertjeiket.

koncert3

2018. április 19-én került megrendezésre Győr városában az Éneklő Ifjúság Minősítő Hangverseny. Az idei tanévben alakult, vegyeskarként működő kamarakórusunk - melynek tagjai iskolánk összes képzési formáját képviselik -, is részt vett ezen a rendezvényen.

korus1

Dunának és Tiszának egy a hangja…

Útinapló a 9. K osztálynak a Határtalanul! program keretében Kárpátaljára tett utazásáról 2018

 

 2 4 4 2  3 5

A teljes cikk

Április 24-én a Terror Házába látogatott a 12.A osztály. A Terror Háza a közös emlékezés helye, amely eleven mementóként végre nevén nevezi közös történetünk szereplőit, az áldozatokat és a tetteseket. A diákok nagyon fegyelmezetten és nagy érdeklődést mutatva hallgatták és követték végig a tárlatvezetést.

12.a

Intézményünk elnyerte a "Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola" címet, melyet ünnepélyes keretek között Keszthelyi Nikoletta, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára és Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára adta át iskolánk igazgatójának, Bejcziné Mosolits Erikának.

fogyasztoi

Média hír

Kormányzati beszámoló

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok