Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum
9024 Győr, Örkény István u. 8-10.
Telefon: +36-96-510-670


Farsang

2017. január 18.

fank

 

Ím, hát aki mértékkel

szórakozott az étkekkel,

s nem roggyant meg keze- lába,

jöhet a táncos- oskolába.

Járjuk, mint a szél a pusztán,

fölfrissülünk majd káposztán,

s ha még fogát feni falánk,-

frissen sül a farsangi fánk,

kívül piros, belül foszlik,

míg a vendég el nem oszlik.

S aki panasszal van bajba,

menjen a sóhivatalba !

József Attila: Étkek áradata- részlet

A Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nőnapi rendezvényén jártak diákjaink és szakmai tanáraink. A testület nőnap alkalmából köszönetet mondott a hölgyeknek a gazdaságban, a munka világában és a családban végzett mindennapi munkájukért.

Iskolánk diákjai a hűsítőről, különleges koktélokról, finomságokról, és azok felszolgálásáról gondoskodtak.

gyerekek

A mixerek, Jankó Dávid, Mátyás Konrád, Martinkó Richárd, 13. C osztályos tanulók Lázárné Kincses Beatrix tanárnő vezetésével két fajta koktélt kínáltak: Krúdy mámor és Krúdy álom, melyeket a nap hangulatához illeszkedően állítottak össze, érdekességként ehető virágot tartalmaztak.

gyerekek koktellal

Cukrász fronton, Nagy Evelin tanárnő vezetésével Fekete Júlia és Berki Tamara Enikő 10.F osztályos tanulók és a 14.C osztályból Gulyás Péter és Kovács Ádám jeleskedtek. A fiúk a sós szektorért feleltek, a lányok az édességekért.

sütike1   

A kiszolgálás és a finomságok magas színvonaláról a képek tanúskodnak.

Köszönjük a diákok és a tanárok munkáját.

„Találj rá a Benned rejlő tehetségre!”

Iskolánk 2016. december 8-án általános- és középiskolás fiatalok számára interaktív szakmai bemutatót szervezett annak érdekében, hogy a vendéglátóipari és turisztikai szakmákat bemutassa.

1 2

Nőnapi gasztroest a Krúdyban

jerce

Előétel: Jérce galantin frízivel, madársalátával, póréhagymás kápiás öntettel.

Különleges nőnapi gasztroest vendégei lehettek az érdeklődő pedagógusok és diákok 2017. március 8-án, iskolánk tanéttermében.

3

Második éve vettünk részt a már hagyománnyá vált szokásos őszi vacsorán iskolánk jóvoltából. Ezúttal is az iskola versenycsapata készítette a menüsort, amely a tavalyihoz hasonlóan jól remekelt. Mivel az est témája az ősz volt, így nem csupán az ételek, de egy rövid prezentáció is készült ennek fényében, ami a felszolgált fogásokat volt hivatott bemutatni.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok