Győri SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

#krúdysvoltam#krúdysvagyok#krúdysleszek

Jól sikerült az „I. Krúdys Szakmai Napok” rendezvény, melyet 2017. április 20-21 között rendezett iskolánk.

fuszerek

  szakmaklogo

A Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája 2017. április 21-én második alkalommal kapcsolódik az országos Szakmák Éjszakája” Programhoz, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket.

Diákjaink interaktív, játékos és izgalmas bemutatókkal, feladatokkal várják az érdeklődőket 18 órától 22 óráig.

Meghívó

logo 389349153

Farsang

2017. január 18.

fank

 

Ím, hát aki mértékkel

szórakozott az étkekkel,

s nem roggyant meg keze- lába,

jöhet a táncos- oskolába.

Járjuk, mint a szél a pusztán,

fölfrissülünk majd káposztán,

s ha még fogát feni falánk,-

frissen sül a farsangi fánk,

kívül piros, belül foszlik,

míg a vendég el nem oszlik.

S aki panasszal van bajba,

menjen a sóhivatalba !

József Attila: Étkek áradata- részlet

A Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nőnapi rendezvényén jártak diákjaink és szakmai tanáraink. A testület nőnap alkalmából köszönetet mondott a hölgyeknek a gazdaságban, a munka világában és a családban végzett mindennapi munkájukért.

Iskolánk diákjai a hűsítőről, különleges koktélokról, finomságokról, és azok felszolgálásáról gondoskodtak.

gyerekek

A mixerek, Jankó Dávid, Mátyás Konrád, Martinkó Richárd, 13. C osztályos tanulók Lázárné Kincses Beatrix tanárnő vezetésével két fajta koktélt kínáltak: Krúdy mámor és Krúdy álom, melyeket a nap hangulatához illeszkedően állítottak össze, érdekességként ehető virágot tartalmaztak.

gyerekek koktellal

Cukrász fronton, Nagy Evelin tanárnő vezetésével Fekete Júlia és Berki Tamara Enikő 10.F osztályos tanulók és a 14.C osztályból Gulyás Péter és Kovács Ádám jeleskedtek. A fiúk a sós szektorért feleltek, a lányok az édességekért.

sütike1   

A kiszolgálás és a finomságok magas színvonaláról a képek tanúskodnak.

Köszönjük a diákok és a tanárok munkáját.

2017. március 23-25 között rendezték Krakkóban a kis-lengyelországi pályaválasztási expót, melyre - már második alkalommal - Magyarországot képviselve iskolánk is meghívást kapott.

IMG 20170323 100343

A kiállításon 8 fővel vettünk részt, és ízelítőt adtunk a magyar gasztronómiából, amely rendkívül pozitív fogadtatásban részesült vendéglátóink részéről.

Nőnapi gasztroest a Krúdyban

jerce

Előétel: Jérce galantin frízivel, madársalátával, póréhagymás kápiás öntettel.

Különleges nőnapi gasztroest vendégei lehettek az érdeklődő pedagógusok és diákok 2017. március 8-án, iskolánk tanéttermében.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok