Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum
9024 Győr, Örkény István u. 8-10.
Telefon: +36-96-510-670


2018.szeptember 27-én látogatást tettünk a Hungexpo területén megszervezett EuroSkills 2018 versenyen.

eurosklii1

Katona Judit, kísérő tanár, Palakovics Virág 10.C, Simon Patrik 10. C, Fábián Dzsenifer 10. H, Németh Virág 10. H, Mészáros Bence 10. H

eurosklii6A háromnapos verseny mellett kiállításokra, konferenciaprogramokra és egyéb szakmai rendezvényekre is sor került. A kiállítás területén különböző szakmák legjobb diákjai versenyeztek és mi nézőként megfigyelhettük Európa legjobbjait. Számos országból érkeztek versenyzők, akik angolul kommunikáltak egymással, valamint a zsűri tagjaival is. Néhány szakmai standnál lehetőség volt különféle eszközök kipróbálására, betekintést nyerhettünk a legújabb alapanyagok és technikák világába. Ez a pályaválasztás előtt álló diákoknak hasznos és meghatározó élmény, ami egyben érdekes és izgalmas volt. Diákjainkat, akik a vendéglátásszervező képzés tanulói, leginkább a saját szakmájuk érdekelte, vagyis a pincér és szakács versenyzők munkája. A verseny sok látogatót vonzott. Nem volt könnyű közel kerülni a fiatal szakemberekhez és látni őket munka közben, abban bízva, hogy valami különleges és számunkra újdonságként ható fogást elleshetünk tőlük. Ez a különleges alkalom, tapasztalás megerősítette diákjainkat, hogy megfelelő pályát választottak maguknak.

eurosklii3eurosklii4eurosklii5eurosklii7eurosklii9vissza

 

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok