Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum


3

Második éve vettünk részt a már hagyománnyá vált szokásos őszi vacsorán iskolánk jóvoltából. Ezúttal is az iskola versenycsapata készítette a menüsort, amely a tavalyihoz hasonlóan jól remekelt. Mivel az est témája az ősz volt, így nem csupán az ételek, de egy rövid prezentáció is készült ennek fényében, ami a felszolgált fogásokat volt hivatott bemutatni.

A fogyasztott bor a Nyakas Pincéből a Budai Irsai Olivér bor volt, amely végigkísérte az estét.

Előételként roston kacsamell narancsos-gyömbéres mártással, friss salátaágyon fenyő magvakkal, majd gombakrémlevest szolgáltak fel baconos grissinivel, főfogásként körtével, dióval és camemberttel töltött csirkemell rolád volt áfonyamártással és szezámmagos burgonyafánkkal, végül pedig gránátalmás panna cottával zártuk az étkezést.

Köszönjük, hogy részesei lehettünk e gasztroutazásnak.  

14. H

1 2

 4

 

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok