Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum
9024 Győr, Örkény István u. 8-10.
Telefon: +36-96-510-670

Tankönyvosztás

A 2020-2021-es tanévben iskolánk legmagasabb szintű elismerését vehették a következő tanulók:

 Széll Veronika (12.I) – Krúdy Emlékplakett

Veronika iskolánk legrangosabb elismerését, a Krúdy emlékplakettet vehette át. Veronika a turisztikai szakgimnázium példamutató tanulója. Tanulmányai során számos kiemelkedő versenyeredményével öregbítette iskolánk hírnevét; többek között a Lesefüchse International versenyen, az Európa Napja Idegennyelvű Prezentációs vetélkedőn, a Krúdy Gyula Országos Prózamondó versenyen, a XI. Kárpát medencei vers- és prózamondó versenyen első helyezést, valamint a zsűri különdíját érdemelte ki. A Lesefüchse International német nyelvű olvasási és vitaverseny Berlinben megrendezett nemzetközi fordulóján kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A Kortárs VersFesztiválon és a Kisfaludy Napok regionális versenyen versmondás kategóriában arany minősítést, a József Attila „Éneklem a tavaszt” versenyen második helyezést szerzett és számos városi, iskolai és kollégiumi rendezvényen, valamint országos és megyei színjátszó versenyeken vett részt.

 Pap Roland (12.C) - Krúdy Emlékérem

Kiemelkedő tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért, szorgalmáért, négy éven keresztül a közösségért végzett áldozatos munkájáért, a jelen tanulója, a jövő mestere szakmai bemutatón szerzett különdíjáért, az ÁSZÉV szakmai verseny országos 3. helyezéséért.

Hangyál Zoltán Balázs (12.H) – Krúdy Emlékérem

Kiemelkedő tanulmányi eredményéért, a Haller-Gasztro Kupán elért ezüst minősítéséért és különdíjáért, a Fenntarthatósági Témahéten vállalt színvonalas előadásáért, a tavalyi évben az iskola népszerűsítésében vállalt szerepléséért, az osztályközösségért végzett tevékenységéért, példamutató magatartásáért, szorgalmáért.

Horváth Fanni Diána (12.T) – Krúdy Emlékérem

Jó tanulmányi eredményéért, a 9-10. évfolyamon a Deák német nyelvi versenyen elért első és második helyezéséért, az osztályközösségért végzett munkájáért.

PCIMG 2021 06 29 08 28 53