Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum
9024 Győr, Örkény István u. 8-10.
Telefon: +36-96-510-670
2020. szeptember 19-én került megrendezésre a Haller Gaszto Kupa, melyen iskolánk diákjai nagyon szép eredményeket értek el:

Pincér csapatunk EZÜST érmes és KÜLÖNDÍJAS lett.
A csapat tagjai:
Hangyál Zoltán 12.H
Paizs Dániel 3/11.E

A szakács egyéni versenyen:
Máté László 11.H osztályos tanuló ARANY érmet,
Szabó Péter Ákos 3/11.D osztályos tanuló pedig EZÜST érmet szerzett.

A versenyzőket felkészítette: Bódis István Sándor

Gratulálunk diákjainknak és felkészítő tanáruknak!

119784614 3360663577333632 4810521544200376868 n
119786647 3360663840666939 8686355094193576405 n

119788080 3360674500665873 2403341434496998848 o

119793259 3360675257332464 1592480932885465165 n

119842778 3360663497333640 7748252881614197092 n

119926710 3360663500666973 4326049061331496994 n

119899916 3360675260665797 4171974672937302524 n

119761901 3360674480665875 7953918831385177401 n

1

119826250 3360663844000272 6233779808519246360 n

119938218 3360674477332542 4739961980623104848 n

 

 

 
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok