Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum


135 éve, hogy Dobos C. József bemutatta legújabb kreációját, a dobostortát az 1885. évben rendezett Budapesti Általános Kiállításon. Az édesség újdonsága az addig ismeretlen vajkrém volt. Az esemény tiszteletére rendezte meg a budapesti Dobos C. József Szakképző Iskola a IX. Dobos komplex szakmai versenyt, ahol iskolánk csapatát a szakmai zsűri az előkelő 4. helyezésre, a laikusokból álló társadalmi zsűri az 1. helyezésre értékelte.  Otoltics Áron 11.G osztályos szakács tanuló, - segítője Szabó Péter – szakács kategóriában 2. helyezést ért el és különdíjat kapott. A cukrász különítmény munkája pedig a „Legszebb tányérdesszert” címet érdemelte ki.A csapat tagjai: Tóth Bálint, Szíjjártó Máté, (pincérek), Otoltics Áron, Szabó Péter (szakácsok), Varga Médea és Simigla Boglárka 10. F (cukrászok) Felkészítő tanárok: Bognár Éva, Bódis István, Kálló Lászlómindneki2

A verseny érdekessége az volt, hogy a különböző vendéglátóipari ágazatban – pincér, szakács. cukrász – tanuló diákoknak a verseny során összhangban kellett dolgozniuk.tanyerdesszerttortaterítés

vissza

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok