Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum


Tisztelt Szülők! 

Iskolánk immár hagyománnyá vált rendezvényét, az iskolapártolói bált minden évben A Győri Krúdys Diákok Kulturális és Gasztronómiai Egyesülete rendezi meg. Idén az eseményre 2020. február 15-én, szombaton este kerül sor. Minek köszönhető a rendezvény töretlen sikere és népszerűsége? A titok intézményünk különleges adottságaiban rejlik. A bálnak helyet adó aulánk reprezentatív helyszín, igazi ünnepi hangulatot sugároz.

partoloi1

A helyszín

A színvonalas szórakoztatásról tehetséges diákjaink és korábbi tanulóink gondoskodnak zenés műsorral. Képzéseink sokszínűségét bizonyítják azok az ételköltemények is, amelyek igazi gasztronómiai kalandot kínálnak vacsoravendégeink számára.

partoloi2

Korábbi vacsorák fogásai

partoloi3

A diákok munka közben

A különleges műsorszámok és fogások egyvelegét oktatóink és tanulóink varázsolják elő vendégeinknek.

partoloi4

A tervezett programok:

19.00 –                        Érkezés

19.30                           Nyitótánc

20.00 –                        Vacsora

21.00 – 21.15              Műsor

22.00 – 22.15              Műsor

24.00                           Tombolasorsolás

Az idei évre tervezett menü:

Hideg rozé kacsamell friss salátaágyon, meggyes vinaigrette öntettel és pirított fenyőmaggal

Pankómorzsában sült sonkapástétommal töltött palacsinta, remoulade mártással

Gratinírozott csirkemellfilé tricolor paprikával, kukoricás jázminrizzsel és Milánói sertéskaraj új köntösben tálalva

Somlói tányérdesszert mandulaforgáccsal

A zenét a HelloKids zenekar szolgáltatja.

Szeretettel meghívjuk Önöket, családtagjaikat, barátaikat, ismerőseiket, hogy tiszteljék meg részvételükkel és támogatásukkal rendezvényünket! Legyen közös törekvéseink ünnepe ez a kellemes este, amelynek az is fontos célja, hogy minél több támogatást tudjunk nyújtani diákjaink számára.

Kérjük, hogy részvételükkel – támogatásukkal segítsék az Egyesület munkáját, hogy mi is hatékonyabban tudjuk támogatni tanulóink fejlődését.

vissza

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok