Győri SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

#krúdysvoltam#krúdysvagyok#krúdysleszek

Igazgató Asszony a kilencedik évfolyamos kisgólyákat is köszöntötte: "Iskolánk képzési kínálata minden kisdiák számára felfedezésre alkalmas terepet nyújt. Elmélyülhetsz az idegen nyelvek tanulásában, de búvárkodhatsz a természet- és bölcsészettudományok területein is. Programozhatsz, matekozhatsz, ha abban vagy jó. 

69736973 1356541204498649 7194319161399443456 n

Testközelből tanulmányozhatod, hogy milyen belülről egy többcsillagos szálloda, hogyan működik egy étterem, de lehetőséged van arra is, hogy a szakmád igazi mesterévé válj, csodálatos ételkölteményeket és cukrász mesterműveket alkoss……Egy a fontos: természet adta tehetséged és kreativitásod álljon összhangban azzal, amiért lelkesedni tudsz, és mindezeket állítsd személyes céljaid szolgálatába. Kedves Gyerekek! Ilyen jelent és jövőt kínálunk nektek. Ebbe a munkába fogtok bele a mai napon. Tisztességgel tenni, tanulni, dolgozni. Ennyi a feladatotok. Mi pedig ígérjük, mindenben támogatni fogunk benneteket céljaitok elérésében."evnyito

vissza

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok