Győri SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

#krúdysvoltam#krúdysvagyok#krúdysleszek

Iskolánk igazgatónője, Bejcziné Mosolits Erika, az ELTE Origó Nyelvi Centrum Kft. képviseletében Antoni Györgyi ügyvezető és Dr. Csendes Ferenc, a Széchenyi Egyetem Idegen Nyelvi Oktatási Központ vezetője írták alá azt az együttműködési megállapodást, melynek eredményeképp az ELTE Origó Nyelvi Centrum referencia iskolája lettünk. Az ünnepélyes aláírásra május 29-én iskolánkban került sor.

kép1

9.knyk és 9. knyi két tanítási nyelvű osztályaink tanulóit az első év végen már régóta az Origó B2 nyelvvizsgára készítjük fel. Munkánkhoz eddig is nagyon sok segítséget kaptunk a Nyelvi Centrumtól és a Széchenyi Egyetemtől. Ez az együttműködés most még szorosabbá válik. Diákjaink próbanyelvvizsgán, előtesztelésen vehetnek részt, kollégáinknak az írásbeli és szóbeli nyelvvizsgával kapcsolatos módszertani (javítás, értékelés) foglalkozást tartanak, tanáraink az akkreditált pedagógus-továbbképzésekre kedvezményesen jelentkezhetnek.

kép2

Az együttműködési megállapodás után Hackné Nyerges Rita oktatási osztályvezető tartott egy tájékoztatót a júniusban nyelvvizsgázó 9.knyi és 9.knyk osztályok tanulóinak a nyelvvizsgán várható feladatokról, a vizsga menetéről, és hasznos tanácsokkal látta el a leendő vizsgázókat.

kép3

kép4

kép5

kép6

kép7

vissza

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok