Győri SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

#krúdysvoltam#krúdysvagyok#krúdysleszek

Lázár Lili és Szabó Bence 12.i. osztályos tanulók képviselték iskolánkat azon a diplomaátadó ünnepségen, melyre április 29-én a Német Nagykövetségen került sor.

Kép1

A magyarországi 40 DSD iskola képviseletében közel 100 tanuló vehette át személyesen DSD II. nyelvi diplomáját a Német Nagykövetség kulturális referensétől, Katja Dorrmanntól, valamint a ZfA budapesti vezetőjétől, Andreas Neidharttól.kép2

Iskolánkban a 2018-2019-es tanévben 39 tanuló tett sikeres DSD II. nyelvvizsgát. Számukra ez a diploma a honosítás után B2 eredmény esetén 28, C1 eredmény esetén 40 többletpontot jelent a magyar egyetemekre történő felvételi eljárásban. Ez a nyelvi diploma Ausztriában és Németországban is elismert, azt igazolja, hogy tulajdonosa rendelkezik azzal a nyelvtudással, mellyel megkezdheti felsőfokú tanulmányait a német és osztrák egyetemeken.

kép3

kép4

kép5

vissza

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok