Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája
Szakmák Éjszakája 2019. április 12.

#krúdysvoltam#krúdysvagyok#krúdysleszek

Igazgató Asszony ünnepi beszédében köszöntötte a 9. évfolyamos diákokat és kiemelte iskolánk egyik fontos küldetését a tehetséggondozást.tanev

„Itt ülnek velem szemben azok a vendéglátóipari képzésbe felvett diákok, akik talán néhány év múlva megismétlik az utóbbi évek kiemelkedő magyar sikereit a szakács vagy a cukrász olimpián. Talán itt ül a jövő idegenforgalmi szakembere, aki több nyelven szervezi majd Győrnek, Európa kulturális fővárosának látványos programjait, és itt ülnek a jövő jogászai, tanárai, gazdasági, műszaki szakemberei, orvosai, akik itthon építik és működtetik a jövő évtizedek Magyarországát.

A lehetőség előttetek áll. Mutassátok meg, hogy miben vagytok tehetségesek, és használjátok ki a Krúdy lehetőségeit.” – mondta.

vissza

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok