Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

#krúdysvoltam#krúdysvagyok#krúdysleszek

2018. január 30-án, iskolánk képviseletében két csapat vett részt a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar által rendezett Egyetemfoglaló című regionális marketing versenyen, ahol a központi téma az okos város, intelligens város volt.

egyetemfoglalo

A feladatok nemcsak közgazdasági és társadalmi problémákat érintettek, hanem környezetvédelmmel is foglalkoztak. Szükség volt kiváló kommunikációs képességekre, hiszen saját véleményen alapuló innovatív válaszokat kellett adni a felmerülő problémákra.

Élménybeszámoló

Január végén a Sopronban megrendezett okos város versenyen csapatunkkal különdíjasok lettünk a legkreatívabb plakát kategóriában. A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudomány kar épületében tartották a vetélkedőt ahol a Győrből, Sopronból, Szombathelyről, Fertődről érkezett csapatok mérhették össze tudásukat. A szervezők szíves vendéglátással fogadtak és minden feltételt biztosítottak annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet tudjuk kihozni magunkból. Plakát készítés, prezentáció összeállítása és kvíz kitöltése volt a feladatunk a lakhatóság, okos város, környezetvédelem és sok más témakörben melyek teljesítése közben magunk is sokat tanultunk és a barátságos légkörben jól is éreztük magunkat. Minden csapatot jutalmaztak különféle kategóriában így mindenki győztesnek érezte magát a végén.

Dákai Petra beszámolója

  1. H

                                  

Résztvevő csapatok:

  1. H                                                                                   13. C

Boros Lili                                                                               Gyergyói Eszter

Dávid Evelin                                                                         Somogyi János           

Dákai Petra                                                                           Weisz Fatima

Eőri Mercédesz                                                                     Weller Ramóna

Mindkét csapat Különdíjas lett.

Felkészítő tanár: Gasparek Ildikó

vissza