Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

#krúdysvoltam#krúdysvagyok#krúdysleszek

Iskolánk elnyerte az Európa Parlament Tájékoztatási Irodája által a 2016/17 tanévben meghirdetett „Európa Parlament Nagykövetiskolája” címet.

nagykövetiskola2

A csapat aktív irányítói és résztvevői voltak: Némedi-Tóth Eszter, Pábli Bianka, Szalkai Fanni, Tóth Alexandra 12. K osztályos tanulók, Béres Benedek, Kószás Franciska Varga Marcell 10. K osztályos tanulók és Wesztergom Petra 9. K osztályos tanuló.

nagykövetiskola

Az előző tanév folyamán a tanulók aktívan és sikeresen vettek részt regionális és országos EU-s versenyeken, ír napot szerveztek az iskolában, EU-s napon népszerűsítették az Európai Uniót, annak tagországait, intézményeit és az európai kultúrát.

Iskolánk bejáratára a mai napon kikerül az EP nagykövetiskolája plakett. A programban kiemelkedő munkát végzett tanulók elnyerték az Európa Parlament Junior nagykövete címet, koordináló tanáruk, Enyingi Zsuzsanna tanárnő pedig az EP Szenior nagykövete címet.

vissza