Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

#krúdysvoltam#krúdysvagyok#krúdysleszek

DSCN1115

Tanévnyitó ünnepségünkön Gombos Dávid 12.I osztályos tanuló, a DÖK elnöke köszöntötte diáktársait és ajánlotta programjaikat.

Igazgató Asszony köszöntőjében felhívta a figyelmet az új oktatáspolitika célkitűzéseire:  "esélyegyenlőséget teremtő, versenyképes tudás, a felnövekvő nemzedékek valódi értékekkel, boldogulásukat segítő ismeretekkel való gyarapítás" Három programot emelt ki, a Határtalanul! címűt, melynek keretében a magyarországi iskolák tanulói az állam támogatásával osztálykirándulásokon vehetnek részt a szomszéd országok magyarlakta területein, a Digitális Oktatási Stratégiát, valamint a Digitális Gyermekvédelmi Stratégiát. A krúdys hagyományokhoz híven a tanév tele lesz izgalmakkal, eseményekkel, programokkal, ígérte, rendkívül gyorsan el fog telni.

Végezetül jó tanulást, kellemes együtt töltött napokat kívánt minden krúdys diáknak, a kollegáknak erőt, egészséget és kitartást a munkához. Eredményes és emlékezetes 30. krúdys tanévet.

DSCN1107

Az ünnepélyt Szalkai Fanni 12.K, Orsós Botond 9.K tanulók és a 10. J, 10. C osztályok, Schuszterné Nagy Ildikó és Nádasi István pedagógusok felkészítésével, zenés előadással színesítették. 2017.szeptember 1.

vissza