Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum
9024 Győr, Örkény István u. 8-10.
Telefon: +36-96-510-670

November 18–án a turizmus ágazatban oktatókat vártuk szakmai fórumra, akik az új képzésben szakmai tantárgyakat tanítanak. Közös együtt gondolkodásra, eszmecserére, a jó gyakorlatok megosztására invitáltuk kollégáinkat.

Nagy örömünkre az egész országból - Székesfehérvárról, Veszprémből, Tatabányáról, Miskolcról, Kecskemétről, Szombathelyről és Mosonmagyaróvárról is érkeztek hozzánk kollégák. Az új szakmai tankönyvek írója, Szanyi Ildikó is elfogadta meghívásunkat, aki a már megjelent illetve a most készülő tankönyvekről is tájékoztatta az érdeklődő oktatókat.

Külön köszönjük a Győri Szakképzési Centrum Szakmai Főigazgató - helyettesének, Csörgits Krisztiánnak és Liktor Anna Szakképzési Referens Asszonynak az aktív közreműködést.

A jó hangulatú tanácskozás eredményesen zárult, melyet egy finom ebéddel fejeztek be a résztvevők. Köszönjük kollégáinknak a vendéglátásban való közreműködést, kedvességüket, tanulóinknak a felszolgálást, mosolyukat.

Fórum

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok