Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum
9024 Győr, Örkény István u. 8-10.
Telefon: +36-96-510-670

Szeptember 30-án pénteken 3 évfolyam ifos osztályai látogattak el vonattal Komáromba, Közép-Európa legnagyobb erődrendszerének egy részéhez, a Monostori Erődhöz. Gyorsan odaértünk, mivel a vonatút mindössze 30 percet vett igénybe. Az időjárás eleinte nem kedvezett nekünk, de aztán kellemes kirándulós időnk lett. Két kedves, tapasztalt idegenvezető állt rendelkezésünkre, akik bemutatták az Erőd egyes részeit, történelmi vonatkozásait és az idegenvezető szakma rejtelmeit. Ez a közös program kicsit össze is kovácsolta az ifós közösséget! Sokat beszélgettünk, nevetgéltünk, jól szórakoztunk.

A kirándulás fantasztikus volt, és mindenkinek bátran ajánljuk ezt a csodás és történelemben gazdag helyet. Kísérőtanáraink az osztályfőnökök: Schuszterné Nagy Ildikó(10i) Soós Csilla (11i) és Darázsné Köles Katalin tanárnők (9i), valamint Papp Ildikó tanárnő, Bodor Tibor és Romhányi Péter tanár urak voltak. Köszönjük szépen mindenkinek ezt a lehetőséget!

Pintér Virág, Molnár Fanni 10.I

Komárom

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok