Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum
9024 Győr, Örkény István u. 8-10.
Telefon: +36-96-510-670

2022. szeptember 22-én és 23-án a győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikumnak jutott az a megtiszteltetés, hogy az iskola vendéglátásszervező, idegenvezető és utazásszervező végzős tanulói felszolgálóként, hostessként segítsék a 150 éves jubileumát ünneplő GYSEV rendezvényét és „A városi polgármesterek randevúja” eseményt. Mindkét nagyszabású fogadásnak a komáromi Csillagerőd adott otthont. Tanulóink magas szintű szakmai felkészültségét, udvarias, vendégszerető kommunikációját minden meghívott elismerte és gratulált munkájukhoz. Németh Boglárka tanuló a polgármesteri díjátadón fontos szerepet is kapott. A kitüntetettek ajándékát ő vitte a színpadra. Megtiszteltetés volt hostesseinknek, hogy Győr Megyei Jogú Város alpolgármesterét, Szeles Szabolcs urat ők regisztrálhatták az eseményre.Diákjaink tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodtak. Bebizonyították, hogy a rokon szakmát tanulók gördülékenyen tudnak együttműködni, a projekt sikere érdekében hatékonyan együtt dolgozni.

Köszönjük a Gasparek Ildikó, Tóth Ildikó, Bódis István, Bódis Benjamin és Sándorfi Róbert kollégák felkészítő munkáját, a két nap során nyújtott szakmai támogatását.

Komárom2Komárom1Komárom3

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok