Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum
9024 Győr, Örkény István u. 8-10.
Telefon: +36-96-510-670

Beszámoló a nagymegyeri Magán Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskolában tett látogatásról

Az Idegenforgalmi Világnap alkalmából előadásokkal és bemutatókkal egybekötött rendezvényre voltunk hivatalosak. Iskolánkat Gasparek Ildikó teamvezető és Szeléné Bajmóczi Klára oktató, valamint két csapat, a 11. i osztályból Felhalmi Csenge és Csonka Barbara, a 12.t osztályból Nagy Korina és Radics Réka képviselték.

A diákoknak lakóhelyük turisztikai adottságait kellett bemutatni. Nagyon színvonalas előadásokat hallhattunk és sok érdekes információval lettünk gazdagabbak.

Berényi Renáta, a középiskola igazgatónője fogadott bennünket. Seregi Eszter nyitotta meg a rendezvényt, aki az iskola turisztika szakos tanára. Majd két meghívott előadó prezentációját hallgattuk meg. A Csallóközi Turisztikai Szövetség elnökasszonya, Kiss Bartalos Erika lenyűgöző bemutatóját láttuk, majd a Csallóköz gasztronómiáját Vass Laura ismertette meg velünk. Ezután a hidaskürti, bátorkeszi, nagymegyeri és mi diákjaink mesélhettek lakóhelyükről. Kóstolhattunk is, minden csapat készült jellegzetes kis harapnivalóval. Mi vargányás sós teasüteményt vittünk, ami nagy sikert aratott. Köszönjük Holczmann Bernadett kolléganő segítségét. Sajnos az esős időjárás miatt a kirándulás a Mátyásfához és a nagymegyeri erdőbe elmaradt. De reméljük legközelebb erre is sor kerülhet. Szeretettel meghívtuk új ismerőseinket Győrbe, hogy viszonozhassuk vendégszeretetüket.

Nagymegyer1Nagymegyer2

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok