SZC logo

Győri Szakképzési Centrum

OM kód: 203037/022 | 9024 Győr, Örkény István út 8-10.

Intézmény logo

Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. ápr. 22.


Krúdy Technikum

    12.C győri MCC látogatás

    A 12.C osztály szakács szaktechnikus tanulói a győri MCC, az egykori Hotel Konferencia épületében szakmai látogatáson jártak. 👩‍🦰A diákokat körbevezette Németh Katalin üzemeltetési vezető majd a továbbtanulási lehetőségekről Szarka Zsófi tartott előadást, aki szakácsként a győri médiából is jól ismert. 🛎Megnézték a ma már kollégiumként működő szobákat és a rendezvénytermeket. 🧑Köszönjük a hasznos információkat az MCC munkatársainak és a szervezést Torma Szabolcs oktatónak.

    12.C  győri MCC látogatás

    A 12.C osztály szakács szaktechnikus tanulói a győri MCC, az egykori Hotel Konferencia épületében szakmai látogatáson jártak.

    👩‍🦰A diákokat körbevezette Németh Katalin üzemeltetési vezető majd a továbbtanulási lehetőségekről Szarka Zsófi tartott előadást, aki szakácsként a győri médiából is jól ismert.

    🛎Megnézték a ma már kollégiumként működő szobákat és a rendezvénytermeket.

    🧑Köszönjük a hasznos információkat az MCC munkatársainak és a szervezést Torma Szabolcs oktatónak.

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    9/D Budapest kirándulás

    9/D Budapest kirándulás

    Május 7-én a 9.D osztály Budapestre kirándult. Első állomás a Parlament volt, ahol Simon Róbert Balázs Képviselő Úr várta az osztályt. 🇭🇺A diákoknak lehetőségük volt megcsodálni az Országház belső tereit, megismerkedni a történelmével. 🚶‍♀️🚶Egy könnyű Dunaparti séta következett a cipőkig. Ebéd után 3 csoportban sikeresen kiszabadult az osztály az Időcsapda szabadulószoba termeiből. 🌺Köszönjük a szervezést Kovácsné Paár Gabriella osztályfőnöknek, a kíséretet pedig Budai Valéria tanárnőnek.

    2024. máj. 8.


    Krúdy Technikum

    10/C -Balett előadás látogatás

    10/C -Balett előadás látogatás

    2024. április 22-én a 10. C osztály az Egy lépéssel közelebb című balettelőadást nézte meg a Kisfaludy Teremben. Az előadás két részből állt. Az első rész címe: Műanyag szimfónia, melynek témája a környezetszennyezés és annak eredménye az emberiségre. A második rész címe: Tales of Life - Életképek, mely a hétköznapi élet kis szeleteit mutatta be, mint például a barátság, a férfi és nő közötti különbségek vagy a világ ellentmondásossága. A művészek kifejező mozgása és a zene most is magával ragadta a diákokat. Köszönjük szépen a szervezést Verbók Boglárka és Ivádyné Vezse Anikó tanárnőknek!

    2024. máj. 8.


    Krúdy Technikum

    Jedlik Ányos szövegértési verseny

    Jedlik Ányos szövegértési verseny

    📔2024. április 16-án tartották a Jedlik Ányos regionális szövegértési verseny döntőjét. 🥉A regionális döntőben Fábián Zoltán 10. I osztályos tanuló III. helyezést ért el a szakképzési centrumok és szakgimnáziumok kategóriájában. 👩‍🏫Gratulálunk a szép eredményhez Zolinak és felkészítő tanárának, Ivádyné Vezse Anikónak." Küldöm a képeket is hozzá.

    2024. máj. 8.


    Krúdy Technikum


    Partnereink

    SZC logo

    Győri Szakképzési Centrum


    Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum

    9024 Győr, Örkény István út 8-10.

    Telefon: +3696510670

    E-mail: krudy@krudy.gyor.hu

    OM azonosító: 203037/022


    2024Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum