Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

#krúdysvoltam#krúdysvagyok#krúdysleszek

omekOMÉK - Szakmai kiállítás, 2017.szeptember 20-24. A vendéglős osztályok, a 13.C, 13. H  és a 14.C látogatást tettek az élelmiszeripari kiállításon. A kiállítás élményszerűen mutatta be a diákoknak, hogy miért éri meg jó minőségű, magyar termékeket fogyasztani, így komoly szemléletformáló szerepe volt. okem10

A rendezvényen más ország, így Japán a látványkonyháján keresztül mutatkozott be, kóstolhattunk szakét, Wagyu marhahúsból készült ételeket és szusit is.

omek2 omek3 omek4

A kiállítók között voltak: egyes borvidékek termelői, pálinkaházak, méztermelők, gombatermesztők, csokoládé-,  és tésztakészítők, gabonatermesztők, lekvár- és szörpkészítők. Kóstoltunk sajtokat, sajtkészítményeket,  kolbászokat, kézműves söröket.

omek5 omek6 omek7

omek8 omek9

 Ezek után a Borkollégium által szervezett előadáson és  borkóstolón vettük részt.

 Köszönjük ezt a remek napot Bella Ildikó tanárnőnek.

13.H

vissza