Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

#krúdysvoltam#krúdysvagyok#krúdysleszek

 15. Szakácstanulók Országos Szabadtéri Főzőversenyén, Verőcén a Krúdy csapata, - Borbás Adrienn, Katona Brigitta, 12.C, Németh Kristóf, Horváth Dániel 10.G osztály -  Miléder László felkészítő tanár vezetésével elsöprő sikert aratott.

Képkivágás

etelek

Elért eredmények:

  • Sült ételek kategóriában - 1. helyezés
  • Bográcsos ételek kategóriában - 2.  helyezés
  • Különdíj a legjobb sült desszertért
  • Szakmai különdíj a Magyar Gasztronómiai Egyesület Budapest és Környéke Régió felajánlásával
  • Diétás meglepetés verseny - Borbás Adrienn 2. helyezés
  • Összesített verseny, 15 induló csapatból 4. helyezés.

Katona Brigitta beszámolója a versenyről

erkezes1.1A hétvégén egy 3 napos főzőversenyen vettünk részt az iskola képviseletében Verőcén, a Vendéglátó-ipari Szakképző Intézmények XV. Kárpát-medencei, Szabadtéri "Tóth Jutka Emlékverseny"-én, melyet a Szabadtűzi Lovagrend rendezett meg. erkezes3A pénteki megérkezés és a kipakolás után szabad délutánunk volt, amelyet leginkább csapatépítéssel, beszélgetéssel, ráhangolódással, majd közös vacsorával töltöttünk. A szombati napon kizárólag sült ételeket készítettünk, majd vasárnap a főtt ételeké volt a főszerep. A verseny jó hangulatban telt, élveztük a közös munkát, felejthetetlen élményként gondolunk vissza a versenyre, a feszült pillanatokra, azsűri dícsérő és okító szavaira egyaránt. Sok munkát, időt, energiát igényelt a felkészülés, fárasztó hétvégén vagyunk túl. De megérte! Újult erővel készülünk a következő versenyre, amely áprilisban kerül megrendezésre.

Érkezés

erkezes4Munka közben

munka1

munka4

munka5

munka6

munka7

A zsűri munka közben

zsuri1

Eredmény

zsuri5erkezes2Oklevelek

Több fotó

Köszönjük a diákok és a felkészítő tanár munkáját!

2017. szeptember 30.

vissza